CH Joure

Op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017 vindt weer het CH Joure plaats. Ook dit jaar kunnen we gebruik maken van het land van de fam. De Glee. We hebben de beschikking over een terrein van ruim 3 ha, wat geheel gedraineerd is. Er kan dus onder (bijna) alle weersomstandigheden gereden worden.  Er is veel ruimte voor het losrijden en genoeg parkeerruimte aanwezig. Uiteraard is er een tent met terras aanwezig bij de hoofdring. En hebben we een leuk strodorp. Ook dit jaar werken we samen met Equiscore. Dankzij hen is de uitslag van de dressuur meteen na het rijden van de proef bekend.

Dankzij onze sponsoren hebben we royaal prijzengeld: de winnaars bij de pony’s krijgen € 30,- en de mennen ontvangen € 45,-. Bij de paarden is de 1e prijs zelfs € 60,-.

De zaterdag zal geheel in het teken staan van de dressuur. In de hoofdring zal Z1 t/m ZZL dressuur verreden worden voor de paarden. Maar ook de Kür op muziek vanaf de klasse L komt aan bod. Afgewisseld met een leuke clinic. Later hierover meer! Ook de Z-dressuur voor de pony’s wordt in de hoofdring verreden. In de overige banen is de B t/m M2 dressuur te zien.

Zondag wordt een afwisselende dag met in de hoofdring springen voor pony’s en paarden in de klassen BB t/m ZZ met tussendoor Bestgaande rijpony. Verder zal er in de overige ringen ’s ochtends Bixie t/m M2 dressuur voor pony’s te zien zijn. En B t/m M2 dressuur voor de paarden die ook uitkomen in het springen. ’s Middags is het tijd voor het mennen voor pony’s en paarden.