Programma

Bekijk hier het programma

Vraagprogramma

Bekijk hier alle vraagprogramma’s.

Secretariaat

Bekijk hier alle secretariaten

Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei 2019 organiseren PC Jong ut Ein en LR Ruterwille het Concours Hippique Joure. Ook dit jaar heeft de fam. De Glee hun land beschikbaar gesteld. We hebben de beschikking over een terrein van ruim 3 ha, wat geheel gedraineerd is. Er kan dus onder (bijna) alle weersomstandigheden gereden worden. Er is veel ruimte voor het losrijden en genoeg parkeerruimte aanwezig. Uiteraard is er een tent met terras aanwezig bij de hoofdring. En hebben we een leuk strodorp. Dankzij Equiscore is de uitslag van de dressuur meteen na het rijden van de proef bekend.

Dankzij onze sponsoren hebben we royaal prijzengeld: de winnaars bij de pony’s krijgen € 30,- en de menners ontvangen € 35,-. Bij de paarden is de 1e prijs € 50,- en ook voor de subtop ligt er voor de winnaar € 50,- klaar. Ook zijn er vele gebruiksvoorwerpen te winnen.

Vrijdag beginnen we met de Subtop. Dit betekent dat je de ZZ-Zwaar tot en met de Grand Prix in actie kunt zien.

Zaterdag zal geheel in het teken staan van de dressuur. In de hoofdring zal Z1 t/m ZZ-Licht dressuur verreden worden voor de paarden. Maar ook de Kür op muziek (paarden én pony’) vanaf de klasse L komt aan bod. In de overige banen is de B t/m M2 dressuur te zien.

Zondag wordt een afwisselende dag met in de hoofdring ’s ochtends Z dressuur pony’s en Bixie. ’s Middags mennen vaardigheid in de klassen L t/m Z. Verder zal er in de overige ringen ’s ochtends B t/m M2 dressuur voor pony’s te zien zijn. ’s Middags is het tijd voor mennen dressuur voor pony’s en paarden in de klassen B t/m ZZ.

2019 PublicatiebordCHJoure-Afdrukversie definitief[6526]