Programma

Bekijk hier het programma

Vraagprogramma

Bekijk hier alle vraagprogramma’s.

Secretariaat

Bekijk hier alle secretariaten

NIEUW LOCATIE CH JOURE op 21 en 22 mei 2016

Hoofdsponsor: AB Transport Group

Flyer met hoofdsponsor_2

Op zaterdag 21 en zondag 22 mei 2016 vindt weer het CH Joure plaats. We hebben dit jaar een nieuwe locatie. We hebben de beschikking over een terrein van ruim 3 ha, dat geheel gedraineerd is. Er kan dus onder (bijna) alle weersomstandigheden gereden worden.  Er is veel ruimte voor het losrijden en genoeg parkeerruimte aanwezig. Uiteraard is er een tent met terras bij de hoofdring. En hebben we een leuk strodorp. Nieuw dit jaar is de samenwerking met Equiscore. Dankzij hen is de uitslag van de dressuur meteen na het rijden van de proef bekend. Het is mogelijk deze te ontvangen via SMS (als je je daarvoor hebt aangemeld).

Ook het prijzengeld is flink verhoogd: de winnaars bij de pony’s en het mennen ontvangen € 30,- bij de paarden zelfs € 75,-.

De zaterdag zal geheel in het teken staan van de dressuur. In de hoofdring zal Z1 t/m ZZL dressuur verreden worden voor de paarden. Maar ook de Kür op muziek komt aan bod. Afgewisseld met een leuke proefgerichte clinic. Later hierover meer! In de overige banen is de B t/m M2 dressuur te zien, samen met de Z dressuur voor pony’s.

Zondag wordt een afwisselde dag met in de hoofdring springen voor pony’s en paarden in de klassen BB t/m ZZ maar ook de rubrieken Bestgaande rijpony en een training van de Eco Coaches uit Heerenveen. Verder zal er ’s ochtends Bixie t/m M2 dressuur voor pony’s te zien zijn, gevolgd door B t/m M2 dressuur voor de paarden. ’s Middags is het tijd voor het mennen voor pony’s en paarden.

 

 

Uitslagen indoorwedstrijd Joure 15 en 16 januari 2016