Programma

Bekijk hier het programma

Vraagprogramma

Bekijk hier alle vraagprogramma’s.

Secretariaat

Bekijk hier alle secretariaten

Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 mei 2020 organiseren PC Jong ut Ein en LR Ruterwille het Concours Hippique Joure. Ook dit jaar heeft de fam. De Glee hun land beschikbaar gesteld. We hebben de beschikking over een terrein van ruim 3 ha, wat geheel gedraineerd is. Er kan dus onder (bijna) alle weersomstandigheden gereden worden. Er is veel ruimte voor het losrijden en genoeg parkeerruimte aanwezig. Uiteraard is er een tent met terras aanwezig bij de hoofdring. Dankzij Equiscore is de uitslag van de dressuur meteen na het rijden van de proef bekend.

Dankzij onze sponsoren hebben we royaal prijzengeld: de winnaars bij de pony’s krijgen € 30,- en de menners dressuur ontvangen € 35,-. Bij de paarden is de 1e prijs € 50,- en ook voor de subtop ligt er voor de winnaar € 50,- klaar. Ook zijn er vele gebruiksvoorwerpen te winnen.

Vrijdag: We beginnen het weekend aan het eind van de middag met het mennen. Er is vaardigheid in de klassen L t/m Z en mennen dressuur voor pony’s en paarden in de klassen B t/m ZZ.

Zaterdag: Deze dag zal geheel in het teken staan van dressuur paarden. In de hoofdring zal Z1 t/m ZZ-Licht dressuur verreden worden voor de paarden. In de overige banen is de B t/m M2 dressuur te zien.

Zondag: Deze dag wordt er Kür op muziek voor diverse klassen verreden. Ook kun je de Subtop dressuur in actie zien. Daarnaast hebben we die dag dressuur pony’s en Bixie.  

2019 PublicatiebordCHJoure-Afdrukversie definitief[6526]